Paprasčiau nebūna: karštai rūkyti vilkešeriai

2019 m. sausio 18 d. 10:58
„Kristupo Krivicko BBQ užrašai“
Receptas
Paprasčiau nebūna, o skonis – puikus. 
Daugiau nuotraukų (4)
Paruošiame vandenį su druska santykiu ️5:1
Beriame šiek tiek maltų juodųjų pipirų ir česnakų prieskonių. Pilame šlakelį sojų padažo. Viską ištirpiname vandenyje kartu su druska. 
Pamerkiame žuvis 3-4 valandom. Vilkešeriai po 400-600 g. Jeigu didesni – mirkome ilgiau. 
Nuplauname, nusausiname ir rūkome apie 1,5-2 valandas 80-100°C temperatūroje alksnio dūmuose. Po 40-50 minučių apverčiame. 
Skaniausia valgyti kitą dieną, arba bent palaukite, kol atvės.
rūkyta žuvisvilkešeriai^Instant
Rodyti daugiau žymių

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.