Varškės užtepėlė su lašiša – nebus gėda ir svečią pavaišinti

2019 m. sausio 14 d. 13:34
„Kviečiu į virtuvę“
Receptas
Savaitgalį turėjau labai smagų ir netikėtą pasisėdėjimą su draugais. Ir draugę visada noriu kuo nors pavaišinti. 
Daugiau nuotraukų (2)
Mane išgelbėjo ši skani, greitai paruošiama užtepėlė, kurios receptu su manimi pasidalino mano bendradarbė Miglė. Ir patikėkite – pastebėjau, kad labai daug idėjų ir receptų aš pasiskolinu iš jos. O tai tik rodo, kad ji yra puiki šeimininkė. 
O aš tik džiaugiuosi būdama tarp tokių žmonių, su kuriais galiu kalbėti apie maistą, dalintis receptais. 
Varškės užtepėlė su lašiša
Reikalingi produktai (6 porcijoms):
  • 200 g šaltai rūkytos lašišos;
  • 300 g varškės;
  • 200 g lydyto sūrelio;
  • ryšelis krapų;
  • žiupsnis druskos;
  • žiupsnis aitriosios paprikos (jei mėgstate aštriau, nors tikrai nebūtina).
Kaip gaminti
Varškę pamaigome šakute ar pertriname per sietelį. Įmaišome lydytą sūrelį. Lašišą supjaustome mažais gabalėliais. Į varškės masę sudedame lašišą, smulkintus krapus. Viską gerai išmaišome pagardiname druska ir aitriosiomis paprikomis.
Varškės užtepėlę tepame ant duoniuko, sumuštinių duonos riekelės ar skrebučio.
Receptu pasidalijo „Kviečiu į virtuvę“
užtepėlėvarškė^Instant
Rodyti daugiau žymių

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.