Reikės:
200 g šviežių datulių,
0,5 puodelio žemės riešutų sviesto,
0,5 puodelio ryžių pieno,
3 v. š natūralios kakavos.
Paruošimas
1. Iš datulių išimkite kauliukus. Jei jos nėra visai minkštos, užmerkite 30-90 min. Nusausinkite.
2. Viską dėkite į smulkintuvą su S formos peiliais ir susmulkinkite iki vientisos masės.
3. Sudėkite į sandarų indą. Laikykite šaldytuve. Suvartokite per savaitę.
Už receptą dėkojame tinklaraščiui „Vegan pipiras“.
Receptu pasidalijo „AuGalingas pirmadienis“
„AuGalingas pirmadienis“ yra visuomenės sveikatos projektas, skatinantis vartoti daugiau daržovių, vaisių, grūdinių kultūrų ir vieną dieną per savaitę atsisakyti mėsos. Tą padaryti nebus sunku, nes kiekvieną pirmadienį dalinsimės naujų, auGalingų patiekalų receptais, padėsiančiais pradėti savaitę sveikai, energingai ir skaniai.