Paprastos, bet tikrai neprastos ir labai skanios. Nepastebėsite, kaip dings nuo stalo.
Aš naudojau pas mus populiarius „Yorkshire puding“ krepšelius, kuriuos prieš vartojimą tiesiog įdedu į orkaitę, kad pašiltų, o tada dedu norimą įdarą. Kartais aš pati jų išsikepu, bet šį kartą naudojau pirktus.
Taip pat puikiai tinka ir tešlos šaukšteliai ar kitokie tešlos krepšeliai įdarui dėti.
Taip pat šios salotos skanios ir ant keptos duonos riekelių.
Krepšeliai su krabų ir ryžių mišraine
Reikalingi produktai:
• 300 g virtų ryžių,
• 2 virti kiaušiniai,
• 100 g fermentinio sūrio,
• 1 pakelis krabų lazdelių,
• 1 nedidelis svogūnas,
• 1 nedidelė raudonoji paprika,
• 3 skiltelės česnako,
• 2 v.š. konservuotų kukurūzų,
• pagal skonį druskos,
• pagal skonį maltų pipirų,
• majonezo,
• tešlos krepšelių.
Kaip gaminti
Sūrį, kiaušinius, krabų lazdeles, svogūną, česnakus, papriką smulkiai supjaustykite. Sudėkite virtus ryžius, kukurūzus, pagardinkite druska bei pipirais. Sudėkite majonezą (galite keisti veganišku salotų kremu ar natūraliu jogurtu, grietine) ir gerai išmaišykite.
Prieš pat patiekiant dėkite į tešlos indelius.
Skanaus
Receptu pasidalijo „Samčio užrašai“