Ingredientai:
4 – 5 bulvės,
2 vištienos file,
šparaginės pupelės,
svogūnų laiškai,
druska ir pipirai,
Kėdainių „Gaminu su meile“ majonezas su medumi ir garstyčiomis.
Kaip gaminti:
1. Pirmiausiai pamarinuojame vištienos file su prieskoniais ir keliais šaukštais majonezo.
2. Supjaustykite nedideliais kubeliais bulves ir sudėkite į verdantį vandenį. Virkite apie 12 minučių.
3. Į įkaitintą keptuvę sudėkite kepti vištienos file ir kepkite, kol gražiai apskrus iš abiejų pusių.
4. Žalias šparagines pupeles perpjaukite per pusę ir sudėkite virti į atskirą puodą. Virkite, kol suminkštės.
5. Susmulkinkite svogūno laiškus ir išilgai supjaustykite iškeptą vištienos file.
6. Jau išvirtas bulves sumaišykite kartu su šparaginėmis pupelėmis ir pagardinkite druska, pipirais ir keliais šaukštais majonezo. Gerai išmaišykite.
7. Patiekite lėkštėje vištienos file su bulvių ir pupelių salotomis. Ant viršaus užbarstykite svogūno laiškų ir skanaukite!