Vegetariškas troškinys su bolivinių balandų kruopomis
Ingredientai:
bolivinės balandos,
sauja pomidoriukų,
bazilikas,
mocarelos sūris,
Kėdainių „Gaminu su meile“ pomidorų padažas su bazilikais,
keli šaukštai grietinės,
1 paprika,
druska.
Kaip gaminti:
1. Į puodą sudėkite bolivinę balandą ir išvirkite pagal instrukcijas.
2. Kol bolivinė balanda verda smulkiai supjaustykite papriką, pomidoriukus, mocarelos sūrį ir baziliką.
3. Į keptuvę sudėkite Kėdainių Gaminu su meile pomidorų padažą . Kai jis įkais, įdėkite kelis šaukštus grietinės ir išmaišykite.
4. Pagal skonį įtarkuokite sūrio, suberkite supjaustytą papriką ir ant viršaus sudėkite mocarelos sūrį. Pagardinkite druska, petražolėmis ir viską pakepkite.
5. Į kepimo indą sudėkite išvirtą bolivinę balandą ir ant viršaus užpilkite visą keptuvės turinį.
6. Ant viršaus užtarkuokite sūrio ir papuoškite šviežiu baziliku.
7. Dedame į įkaitinta orkaitę ir kepame 10 – 25 min., kol sūris išsilydys.