Sotus, lengvai ir greitai paruošiamas sveikas patiekalas privilios prie stalo visą šeimyną – o namai prisipildys jaukios šilumos, sklindančios nuo mylinčių žmonių.
Itališka „Minestrone“ sriuba
Ingredientai:
kelios morkos,
saliero stiebas,
sauja mažų bulvių,
1 svogūnas,
kelios skiltelės česnako,
Kėdainių „Gaminu su meile“ pomidorų su saulėje džiovintais pomidorais,
1 pomidoras,
daržovių sultinys,
skardinė raudonųjų pupelių,
sauja makaronų.
Kaip gaminti:
1. Morkas, saliero stiebą ir bulves supjaustykite kubeliais. Svogūną smulkiai sukapokite.
2. Puode įkaitinkite aliejų ir pakepkite svogūnus, česnaką ir po kelių minučių įmaišykite kelis šauktus pomidorų padažo.
3. Sudėkite supjaustytus pomidorus, salierą, supilkite daržovių sultinį, o kai sriuba užvirs dar pavirkite 10 minučių. Nepamirškite sudėti supjaustytas morkas, bulves, pupeles ir makaronus.
4. Dar papildomai virkite apie 10 minučių. Paragaukite ar nieko netrūksta ir patiekite su traškia duona.