Pagaliau radau tobulų žagarėlių receptą: paragavus negali sustot

2018 m. lapkričio 29 d. 15:43
Lrytas.lt
„Pagaliau ir aš turiu tobulų žagarėlių receptą, už kurį esu dėkinga poniai Onutei. Kepiau jau ne kartą – visada pavyksta ir yra labai skanūs. 
Daugiau nuotraukų (3)
Žinote posakį „Kartą paragavęs – negali sustot“? Kalbant apie šiuos žagarėlius jis puikiai tinka“, – tikina vilnietė Audronė Zemenskienė, puikiųjų žagarėlių receptu pasidalijusi su „Skonio“ skaitytojais. 
Žagarėliai iš tešlos su kefyru
Reikės:
• 2 kiaušinių,
• 100 g grietinės,
• 100 g kefyro,
• 400 g miltų,
• 0.5 a.š. sodos,
• 2 v. š. cukraus,
• žiupsnelio druskos,
• aliejaus kepimui,
• miltelinio cukraus žagarėliams apibarstyti.
Kaip gaminti
Kiaušinius išplakiau su cukrumi ir druska. Į išplaktus kiaušinius įdėjau grietinės, kefyro su soda ir išmaišiau.
Liko suberti miltus ir išminkyti tešlą. Tešla turi būti minkšta, bet nelipti prie rankų.
Tešlą iškočiojau ant miltais pabarstytos lentos – plonai kočioti nereikia! Padariau žagarėlius, kuriuos išviriau aliejuje.
Iškeptus žagarėlius apibarsčiau cukraus pudra.
Skanaus! 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.