Moliūginiai rikotos blynai pradžiugins ir didelius, ir mažus

2018 m. lapkričio 24 d. 09:36
Lrytas.lt
Receptas
Savaitgalio pusryčiams išsikepkite puikių moliūginių blynų. Aukso spalvos pusryčiai pradžiugins ir didelius, ir mažus.
Daugiau nuotraukų (1)
Dėl rikotos šie blynai bus lengvesni ir puresni, tad jos nepraleiskite!
Moliūginiai rikotos blynai
Reikės:
  • 1 puodelio pieno, 
  • 6 šaukštų sviesto, 
  • 1/3 puodelio rikotos,
  • 1/2 puodelio moliūgų tyrės,
  • 3 kiaušinių,
  • 1 ir 1/4 puodelio miltų,
  • 1 v. š. cukraus, 
  • 1 a. š. kepimo miltelių, 
  • vanilės, 
  • cinamono,
  • žiupsnelio druskos.
Kaip gaminti
Į prikaistuvį supilkite pieną, dėkite sviesto ir pašildykite, kol sviestas išsilydys. Palikite atvėsti.
Išplakite kiaušinius, į juos maišydami palengva supilkite pieno ir sviesto mišinį.
Kitame inde sumaišykite sausus produktus, į juos po truputį supilkite pieno ir kiaušinių mišinį, išmaišykite. Galiausiai įmaišykite moliūgų tyrę ir rikotą.
Kepkite blynelius aliejuje. 
Skanaus!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.