Burokėlių mišrainė su avokadais tapo namų virtuvės topu

2018 m. spalio 22 d. 11:24
Lrytas.lt
Receptas
„Šios raudonosios mišrainės istorija prasidėjo pernai rudenį. Kaip visada, į ją dėjau to, ką tuo metu turėjau po ranka. Ir, kaip visada netikėtai, gimsta puikiausi patiekalai. Pernai tai buvo mūsų virtuvės topas, šią mišrainę gaminome dažnai“, – rašo „Skonio“ skaitytojas Artūras, atsiuntęs mišrainės receptą. 
Daugiau nuotraukų (1)
„Paprasčiau ir būti negali“, – pridūrė jis. 
Tokia mišrainė – savotiškas išsigelbėjimas tiems, kurie negali valgyti pupelių – juk paprastai raudonoji mišrainė gaminama su jomis. Čia pupeles pakeičia avokadas.
Dalijamės Artūro receptu.
Burokėlių mišrainė su avokadais 
Reikalingi produktai: 
  • virtas ar orkaitėje keptas burokelis,
  • antaninis ar kitas rūgštus obuolys,
  • gerai sunokęs avokadas,
  • svogūnas (šiaip dedu raudonąjį, šį kartą neturėjau),
  • Himalajų druska,
  • juodieji pipirai,
  • šlakelis alyvuogių aliejaus.
Supjaustome produktus kaip mėgstame, sumaišome ir skanaujame.
mišrainėburokėliaiAvokadas
Rodyti daugiau žymių

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.