Reikalingi produktai:
voveraitės,
bulvių košė,
„Paccheri“ makaronai,
svogūnai,
čederio sūris,
alyvuogių aliejus,
grietinė, agurkai, krapai,
druska, pipirai.
Voveraites ir truputį svogūnų susmulkiname, 5 minutes apkepame. Įberiame druskos, pipirų. Sumaišome su tokiu pat kiekiu bulvių košės.
Makaronus verdame perpus trumpiau, negu parašyta ant pakelio. Ištraukiame iš vandens, leidžiame truputį atvėsti ir kemšame įdarą.
Tortinę patepame aliejumi, sustatome makaronus ir gausiai apibarstome tarkuotu sūriu.
Kepame netiesioginėje kaitroje, ant kepimo akmens, 170-180°C temperatūroje apie 30-40 minučių.
Patiekiame su daug krapų, šviežių agurgėlių, grietinės, pasirinktinai spirgų...
Skanaus!
Receptu pasidalino „Kristupo Krivicko BBQ užrašai“