Tunu įdarytas bulves mėgsta visa šeima

2018 m. rugsėjo 24 d. 15:49
Odeta Kudopčenkienė, „Samčio užrašai“
Receptas
Pats metas pasimėgauti bulvių patiekalais. Mėgstu lietuviškus bulvių patiekalus ir ne tik lietuviškus. Pavyzdžiui, šis angliškas patiekalas man labai patinka, ir ne tik man. Visa šeima jį noriai valgo, o įdarą galima pasirinkti pagal savo fantaziją.
Daugiau nuotraukų (1)
Anksčiau gaminau bulves su sūrio įdaru, o šį kartą – su tunu.
Kol galėsite sėsti prie stalo, užtruks, bet darbą už jus atliks orkaitė, o jūs tiesiog užsiimsite tuo laiku kitais maloniais darbais: knygos skaitymu, televizoriaus žiūrėjimu ar namų ruoša.
O kai bulvės bus paruoštos, liks pasidaryti įdarą ir sėsti prie stalo.
Tunu įdarytos bulvės
Reikalingi produktai 2 porcijoms:
  • 2 didelės bulvės,
  • 200 g skardinė tuno savo sultyse,
  • 1 saliero stiebas,
  • 2 šaukštai majonezo,
  • 1 šaukštas grietinės,
  • 1/2 nedidelio svogūno,
  • pagal skonį druskos ir pipirų.
Kaip gaminti
Nuplaukite bulves ir dėkite į 180 laipsnių orkaitę. Kepkite apie 1-1,5 val.
Sumaišykite dubenyje tuną, smulkintą saliero stiebą, smulkintą svogūną, majonezą ir grietinę. Pagardinkite druska ir pipirais. Gerai išmaišykite.
Iškeptas bulves perpjaukite per pusę ir įdėkite įdaro.
Receptu pasidalino „Samčio užrašai“
įdarytos bulvėsreceptas^Instant
Rodyti daugiau žymių

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.