Rekomenduoju visiems ir kiekvienam – tai tikra skonių bomba.
Naudojau įvairias salotas – gražgarstes, sultenes, špinatus – galima drąsiai derinti pagal šaldytuvo turinį, tačiau gražgarstės čia būtinos!
Žalumynus sumaišome su pora šaukštų kokybiško pesto padažo ir šlakeliu alyvuogių aliejaus – dedame į lėkštę.
Pridedame vyšninių pomidoriukų, smulkintų džiovintų pomidorų aliejuje, mėlynojo svogūno pusžiedžių.
Viską apibarstome kietuoju sūriu, o į lėkštės vidurį įkomponuojame gabalą mocarelos.
Svarbu! Žinoma, naudoti galima bet kokią, tačiau aš už kokybišką ir tikrą buivolių pieno mocarelą šiose salotose – patikėkit, tikrai verta bent jau kartą tai išbandyti!
Jeigu norisi nevegetariško patiekalo, galima pasikepti čiorizo dešros – tai buvo akcentas, kuris užbaigė šią tobulą harmoniją. Kitaip tariant – kaip vyšnia ant torto.
Salotas apšlakstome alyvuogių aliejumi bei balzaminiu kremu ir mėgaujamės.
Receptu pasidalino „Food for your mood“