Jautienos paslėpsnių kepsnys su keptais Padrono pipirais

2018 m. rugsėjo 5 d. 13:24
„Kristupo Krivicko BBQ užrašai“
Pilnas stipraus jautienos skonio, pigesnis nei antrekotas, išpjova ar nugarinė. Teisingai iškeptas ir supjaustytas bus ne prastesnis už bet kokį brandintą jautienos gabalą.
Daugiau nuotraukų (9)
Kepti gerai įkaitinus anglis. Aukso viduriukas būtų vidutiniškai iškeptas (medium rare). 
Kepame po 2 minutes kiekvieną pusę, tada dar po vieną. Mano kepsniai buvo pakankamai stori, jei jūsiškiai bus plonesni, būtinai sumažinkite kepimo laiką.
Kepsnį supjaustykite skersai plaušų norimo storumo gabaliukais.
Padrono pipiriukus porą minučių apskrudiname keptuvėje su trupučiu aliejaus. Beriame druskos, juodųjų pipirų ir prieš pat baigiant kepti (30-40 sekundžių) – smulkiai pjaustyto česnako.
Skanaus! 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.