Nicos salotos
Į lėkštę dėkite:
- špinatų ir gražgarsčių,
- šviežių virtų bulvyčių, pašildytų keptuvėje su alyvuogių aliejumi ir šviežiai maltais pipirais,
- žalių šparaginių pupelių, apkepintų svieste,
- virtų kiaušinių,
- vyšninių pomidoriukų,
- juodųjų alyvuogių,
- džiovintų pomidorų aliejuje,
- žiupsnelio kanapių sėklų,
- konservuoto tuno.
Nepamirškite padažo! Žinoma, galite rinktis mėgstamą aliejų su pagardais, tačiau jeigu norite pajusti sodrų salotų skonį, rekomenduoju susimaišyti padažą, kokiu salotas gardinome mes.
Jam prireiks 2 česnako skiltelių, 2 ančiuvių filė, 2 šaukštų alyvuogių aliejaus, 2 šaukštų graikiško jogurto, šaukštelio medaus, šlakelio citrinos sulčių, pipirų, 1 šaukšto raudonojo vyno acto, šaukštelio Dižono garstyčių, šaukštelio kaparėlių.
Viską suplakite plakikliu ir sumaišykite su maždaug 2 šaukšteliais kapotų petražolių.
Receptu pasidalino „Food for your mood“