Lengvai vakarienei – legendinės Nicos salotos. Lėkštės ištuštės bematant

2018 m. rugpjūčio 27 d. 15:33
„Food for your mood“
Receptas
Pajusti Nicą galime net neišėję iš namų! Dalinuosi garsiųjų Nicos salotų interpretacija. Tai idėja lengvai vakarienei – vakar lėkštes ištuštinome super greitai.
Daugiau nuotraukų (1)
Nicos salotos
Į lėkštę dėkite:
  • špinatų ir gražgarsčių,
  • šviežių virtų bulvyčių, pašildytų keptuvėje su alyvuogių aliejumi ir šviežiai maltais pipirais,
  • žalių šparaginių pupelių, apkepintų svieste,
  • virtų kiaušinių,
  • vyšninių pomidoriukų,
  • juodųjų alyvuogių,
  • džiovintų pomidorų aliejuje,
  • žiupsnelio kanapių sėklų,
  • konservuoto tuno.
Nepamirškite padažo! Žinoma, galite rinktis mėgstamą aliejų su pagardais, tačiau jeigu norite pajusti sodrų salotų skonį, rekomenduoju susimaišyti padažą, kokiu salotas gardinome mes.
Jam prireiks 2 česnako skiltelių, 2 ančiuvių filė, 2 šaukštų alyvuogių aliejaus, 2 šaukštų graikiško jogurto, šaukštelio medaus, šlakelio citrinos sulčių, pipirų, 1 šaukšto raudonojo vyno acto, šaukštelio Dižono garstyčių, šaukštelio kaparėlių. 
Viską suplakite plakikliu ir sumaišykite su maždaug 2 šaukšteliais kapotų petražolių.
Receptu pasidalino „Food for your mood“
salotostunas^Instant
Rodyti daugiau žymių

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.