Minkštučiai kalakuto krūtinėlės kepsniai sužavėjo ir šeimą, ir svečius

2018 m. rugpjūčio 24 d. 11:49
Andžela Labanauskas, „Andželikos virtuvėlė“
Receptas
Tai – labai skanūs, minkštučiai kepsniai. Mano svečiams ir šeimai labai patiko.
Daugiau nuotraukų (1)
Reikės:
  • 8 kalakuto krūtinėlės kepsnių
Marinavimui:
  • 400 ml natūralaus jogurto;
  • 1 kupino v. š. garstyčių;
  • druskos, pipirų;
  • 3-4 skiltelių česnako.
Apvoliojimui:
  • 5 M dydžio kiaušinių;
  • 125 g sūrio;
  • miltų.
Gaminimo eiga:
Visų pirma visus marinavimui skirtus ingredientus sumaišykite (česnaką susmulkinkite), sudėkite kepsnius ir palikite marinuotis 3-4 val.
Po to juos išimkite ir su popierine servetėle lengvai nusausinkite.
Kiaušinius išplakite, įmaišykite smulkia tarka sutarkuotą sūrį. Į kitas dvi lėkštes įberkite miltus.
O dabar kepame kepsnius.
Visų pirma juos apvoliokite miltuose, paskui sūrio ir kiaušinių plakinyje, tada vėl miltuose.
Kepkite įkaitintoje keptuvėje su aliejumi ant vidutinės ugnies iš abiejų pusių.
Patiekite su mėgstamu garnyru ar salotomis.
Aš išviriau bulvių ir morkų košę su krapais bei padariaus salotas (kopūstas, paprika, kukurūzai, agurkas, pomidoras, krapai, petražolės, citrinos sultys, aliejus, druska, pipirai).
Skanaus!
kalakuto krūtinėlėKepsnyskepsniai
Rodyti daugiau žymių

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.