Lietuvoje jų rasite nedidelėse firminėse mėsinėse.
Receptu dalinasi „Kristupo Krivicko BBQ užrašai“. Žemiau rasite ir vaizdo siužetą. Žiūrėkite, mokykitės ir gaminkite.
Jautienos nugarinės kepsnys su kaulų čiulpų padažu ir daržovėmis
Kaulų čiulpus apibarstykite druska ir pipirais.
Dėkite į kepsninę ir kepkite 150 laipsnių netiesioginėje kaitroje 150 minučių įdėję alksnio malkelę.
Padėkite šiltai, kol kepsite kepsnius.
Pasiruoškite daržoves – cukinijas, šparagines pupeles, kukurūzus.
Į kepsninę dėkite kepsnius ir apkepkite kiekvieną pusę po dvi minutes. Išimkite, dėkite ant lentelės ir į kepsninę sudėkite daržoves – kol paruošite kepsnius, jos iškeps.
Kaulų čiulpais aptepkite kepsnių paviršių, supjaustykite ir patiekite su keptomis daržovėmis. Skanaus!
Vaizdo siužetą žiūrėkite čia:
Originalas – čia: „Kristupo Krivicko BBQ užrašai“