Tikriems mėsos gurmanams – jautienos kepsnys su kaulų čiulpų padažu

2018 m. liepos 17 d. 19:05
Lrytas.lt
Video
Šis patiekalas – tikriems mėsos gurmanams. Kaulų čiulpai – delikatesas, kurį garbina gero maisto mėgėjai visame pasaulyje. 
Daugiau nuotraukų (3)
Lietuvoje jų rasite nedidelėse firminėse mėsinėse. 
Receptu dalinasi „Kristupo Krivicko BBQ užrašai“. Žemiau rasite ir vaizdo siužetą. Žiūrėkite, mokykitės ir gaminkite.
Jautienos  nugarinės kepsnys su kaulų čiulpų padažu ir daržovėmis
Kaulų čiulpus apibarstykite druska ir pipirais.
Dėkite į kepsninę ir kepkite 150 laipsnių netiesioginėje kaitroje 150 minučių įdėję alksnio malkelę. 
Padėkite šiltai, kol kepsite kepsnius. 
Pasiruoškite daržoves – cukinijas, šparagines pupeles, kukurūzus.
Į kepsninę dėkite kepsnius ir apkepkite kiekvieną pusę po dvi minutes. Išimkite, dėkite ant lentelės ir į kepsninę sudėkite daržoves – kol paruošite kepsnius, jos iškeps. 
Kaulų čiulpais aptepkite kepsnių paviršių, supjaustykite ir patiekite su keptomis daržovėmis. Skanaus!
Vaizdo siužetą žiūrėkite čia: 
Kepsnysjautienajautienos patiekalai
Rodyti daugiau žymių

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.