Receptu dalinasi „Kristupo Krivicko BBQ užrašai“ – o kad jaustumėtės tvirčiau, žemiau žiūrėkite vaizdo siužetą.
Bulvių plokštainis su rūkytais šonkauliais
Reikės:
- rūkytų šonkaulių,
- 10 tarkuotų bulvių,
- 1-2 tarkuotų svogūnų,
- 350 ml virinto pieno,
- 2 kiaušinių,
- druskos, pipirų.
Kaip gaminti
Į bulvių ir svogūnų tarkius supilkite karštą pieną, išmaišykite. Dėkite likusius produktus, išmaišykite ir pilame pusę tarkių į kepimo indą. Patieskite šonkaulius ir užpilkite kitą pusę tarkių.
Kepkite netiesioginėje kaitroje 150°C temperatūroje apie valandą uždengtą. Ir dar valandą atidengtą, kad apskrustų.
Patiekite su svogūnų laiškais ir grietine.
Vaizdo siužetą žiūrėkite žemiau:
Originalas čia: „Kristupo Krivicko BBQ užrašai“