Jogurtiniai keksiukai su mėlynėmis
Reikės (12 vnt.):
- 100 g natūralaus jogurto,
- 2 kiaušinių,
- 100 g minkšto sviesto,
- 150 g cukraus,
- 25 g šokolado drožlių,
- 2 a. š. kepimo miltelių,
- 225 g miltų,
- 200 g šviežių mėlynių.
Kaip gaminti
Jogurtą sumaišykite su kepimo milteliais, palikite trumpam pastovėti. Sviestą išsukite su cukrumi, įmuškite kiaušinius ir gerai išplakite.
Tada supilkite jogurtą, išmaišykite, berkite persijotus miltus ir vėl išmaišykite.
Galiausiai suberkite šokolado drožles ir pusę mėlynių.
Paruoštą tešlą išdėliokite į keksiukų formeles, o likusias mėlynes sudėkite ant viršaus ir lengvai įspauskite į tešlą.
Kepkite iki 180-190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 25-30 min.
Receptu pasidalino „Andželikos virtuvėlė“