Jo teigimu, dėl šių bulvių vaikai meta visus žaislus ir net – dėmesio! – mobiliuosius telefonus, o suaugusieji – darbus. Štai ką rašo Valdas.
„Tai receptas, kurie negali nepavykti. Iškepti tokias bulves – vieni juokai, o skonis kas kartą būna vis kitoks. Bulvių įdarui tinka bet kokia rūkyta ar virta mėsa, daržovės, sūris, prieskoniai.
Pasidalinsiu vienu mėgstamiausių mūsų receptų.
Bulves apverdu, kad būtų beveik išvirusios. Tai galima padaryti ir iš vakaro.
Išskobiu šiek tiek minkštimo ir pasiruošiu įdarą: supjaustau karštai rūkytą šoninę, sumaišau su keliais šaukštais konservuotų kukurūzų.
Bulves apibarstau žiupsniu druskos, dedu įdaro, apibarstau tarkuotu sūriu ir dedu kepsninėn virš nelabai kaitrių žarijų. Apkepu, kol išsilydo sūris, o bulvių luobelės gražiai apskrunda.
Apibarstau žalumynais ir tiekiu nekantraujančiai šeimynai.
Skanaus ir jums!“ – palinkėjo Valdas.