Tai patiekalas iš mano vaikystės ir visiškai nesigėdydama sakau – aš jį mėgstu ir gaminu.
Troškinti svogūnų laiškai
Reikalingi produktai:
- 2 saujos svogūnų laiškų;
- 3 kiaušiniai;
- 2 juostelės rūkytos šoninės;
- žiupsnis pipirų;
- druskos pagal skonį.
Kaip gaminti
Svogūnų laiškus nuplauname, supjaustome nedideliais gabaliukais. Sudedame į puodą, užpilame vandeniu ir paverdame 10–15 min, kol laiškai suminkštės.
Šoninę supjaustome nedideliais gabalėliais ir pakepiname keptuvėje. Išvirusius laiškus perkošiame. Sudedame į keptuvę pas spirgučius, mušame kiaušinius, gardiname druska, pipirais. Pakepiname, kol kiaušiniai iškeps.
Man skanu valgyti tiesiog su juodos duonos riekele.
Receptu pasidalino „Kviečiu į virtuvę“