Maltos mėsos vyniotinis su rūkytomis vištų širdelėmis, skrandukais ir kiaulės kepenėlėmis
Reikės:
- 500 g kiaulienos faršo,
- 150 g vištų širdelių,
- 150g vištų skrandukų,
- 200 g kiaulės kepenėlių,
- 100 g kiaulienos šoninės,
- 350 g kiaulienos šoninės juostelių,
- kiaušinio,
- druskos, pipirų.
Širdutes, kepenėles, skrandukus ir šoninę rūkome 110°C temperatūroje 1 valandą. Palaukiame, kol atvės, susmulkiname.
Dedame faršą, kiaušinį, beriame druskos, pipirų. Gerai išmaišome, suformuojame pailgą didelį kotletą. Iš šoninės juostelių piname kilimą ir įvyniojame faršą.
Rūkome 110-130°C temperatūroje apie 2 valandas iki vidinė temperatūra pasieks 74°C.
Skanaus!
Receptu pasidalino „Kristupo Krivicko bbq užrašai“