Maltos mėsos vyniotinis nustebins net didžiausius gurmanus

2018 m. birželio 4 d. 14:32
„Kristupo Krivicko bbq užrašai“
Receptas
Norint paruošti šį vyniotinį reikės šiek tiek padirbėti, tačiau rezultatas to tikrai vertas. Išbandykite!
Daugiau nuotraukų (5)
Maltos mėsos vyniotinis su rūkytomis vištų širdelėmis, skrandukais ir kiaulės kepenėlėmis
Reikės:
  • 500 g kiaulienos faršo, 
  • 150 g vištų širdelių, 
  • 150g vištų skrandukų,
  • 200 g kiaulės kepenėlių,
  • 100 g kiaulienos šoninės,
  • 350 g kiaulienos šoninės juostelių, 
  • kiaušinio, 
  • druskos, pipirų.
Širdutes, kepenėles, skrandukus ir šoninę rūkome 110°C temperatūroje 1 valandą. Palaukiame, kol atvės, susmulkiname. 
Dedame faršą, kiaušinį, beriame druskos, pipirų. Gerai išmaišome, suformuojame pailgą didelį kotletą. Iš šoninės juostelių piname kilimą ir įvyniojame faršą.
Rūkome 110-130°C temperatūroje apie 2 valandas iki vidinė temperatūra pasieks 74°C.
Skanaus! 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.