Čia pateikiame receptą.
Anties krūtinėlė su kukurūzų salotomis
2 asmenims reikės:
2 vnt. anties krūtinėlės,
2 g druskos,
1 g juodųjų pipirų,
„Santa Maria“ „Smokey Hickory“ kepsnių padažo.
Salotoms:
2 virtų kukurūzų burbuolių,
1 mėlynojo svogūno,
1 raudonosios paprikos,
1 žaliosios paprikos,
1 prinokusio avokado,
kelių baziliko lapelių,
2 v. š. alyvuogių aliejaus,
1 v. š. baltojo vyno acto.
Anties krūtinėlės odą įpjauname išilgai keletą kartų nepažeisdami mėsos. Pagardiname druska ir pipirais, dedame ant įkaitusio grilio oda žemyn.
Kepame po 5-6 min. iš abiejų pusių ir baigiant kepti patepame „Santa Maria“ „Smokey Hickory“ kepsnių padažu.
Kol kepa krutinėlė, pasiruošiame salotas.
Pagardiname alyvuogių aliejumi, druska ir pipirais. Kukurūzo burbuoles dedame ant įkaitusio grilio, kepame po 2-3 min. iš visų pusių.
Paprikas ir nuluptą avokadą supjaustome 2 cm dydžio kubeliais ir dedame į dubenį. Pagrilinto kukurūzo burbuoles dedame į dubenį kartu su paprikomis. Balto vyno actu ir alyvuogiu aliejumi pašlakstome salotas, pagardiname druska ir pipirais bei šviežiais baziliko lapeliais.