Išskirtinius vasariškus patiekalus jis pristato laidoje „Grilio skanėstai“ kiekvieną darbo dieną 18 val. 50 min. per „Lietuvos ryto“ televiziją.
Šįkart – vilkešeris, kurį galite pakeisti dorada ar bet kuria kita žuvimi iš tvenkinio ar parduotuvės.
Vaizdo siužetą žiūrėkite žemiau, čia pateikiame produktų sąrašą ir trumpą aprašymą, kaip gaminti.
Grilyje keptas vilkešeris su aromatingomis pankolių ir apelsinų salotomis
Reikalingi produktai (2 asmenims):
2 vilkešeriai,
2 v. š. alyvuogių aliejaus,
druskos,
pipirų,
„Santa Maria“ „Rub Herbs“ prieskoninių žolelių mišinio.
Salotoms:
1 pankolio,
1 mėlynojo svogūno,
1 apelsino,
druskos,
pipirų,
1 citrinos.
Vilkešerį įpjaukite iš abiejų pusių išilgai keletą kartų, pagardinkite druska, pipirais, alyvuogių aliejumi ir „Santa Maria“ „Rub Herbs“ prieskoninių žolelių mišiniu.
Dėkite kepti ant įkaitusio grilio ir kepkite po 5-6 min. iš abiejų pusių.
Pankolį ir mėlynąjį svogūną supjaustykite šiaudeliais, nulupkite apelsiną ir išpjaukite skilteles. Iš likusio apelsino ant daržovių išspauskite sultis.
Salotas pagardinkite druska, pipirais, alyvuogių aliejumi, šlakeliu citrinos sulčių.