Grilyje keptas vilkešeris: penkios minutės – ir galėsite sėsti prie stalo

2018 m. gegužės 31 d. 10:43
Lrytas.lt
Video
Grilyje kepta žuvis – labai paprastai ir greitai pagaminamas patiekalas. Kaip sako šefas Audrius Kukšta, penkios minutės, ir galėsite sėsti prie stalo. 
Daugiau nuotraukų (2)
Išskirtinius vasariškus patiekalus jis pristato laidoje „Grilio skanėstai“ kiekvieną darbo dieną 18 val. 50 min. per „Lietuvos ryto“ televiziją.
Šįkart – vilkešeris, kurį galite pakeisti dorada ar bet kuria kita žuvimi iš tvenkinio ar parduotuvės. 
Vaizdo siužetą žiūrėkite žemiau, čia pateikiame produktų sąrašą ir trumpą aprašymą, kaip gaminti.
Grilyje keptas vilkešeris su aromatingomis pankolių ir apelsinų salotomis 
Reikalingi produktai (2 asmenims):
2 vilkešeriai, 
2 v. š. alyvuogių aliejaus,
druskos,
pipirų,
„Santa Maria“ „Rub Herbs“ prieskoninių žolelių mišinio.
Salotoms: 
1 pankolio, 
1 mėlynojo svogūno, 
1 apelsino, 
druskos, 
pipirų,
1 citrinos. 
Vilkešerį įpjaukite iš abiejų pusių išilgai keletą kartų, pagardinkite druska, pipirais, alyvuogių aliejumi ir „Santa Maria“ „Rub Herbs“ prieskoninių žolelių mišiniu.
Dėkite kepti ant įkaitusio grilio ir kepkite po 5-6  min. iš abiejų pusių.
Pankolį ir mėlynąjį svogūną supjaustykite šiaudeliais, nulupkite apelsiną ir išpjaukite skilteles. Iš likusio apelsino ant daržovių išspauskite sultis.
Salotas pagardinkite druska, pipirais, alyvuogių aliejumi, šlakeliu citrinos sulčių.
žuvisgrilisAudrius Kukšta
Rodyti daugiau žymių

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.