Gardžių užkandžių stalui – sūriu įdaryti pievagrybiai

2018 m. gegužės 31 d. 13:08
„Skanios Bajalių istorijos“
Receptas
Įdaryti pievagrybiai
Daugiau nuotraukų (1)
Reikės:
  • 15 didesnių pievagrybių,
  • 150 g rikotos sūrio,
  • 100 g tarkuoto parmezano sūrio,
  • 1 citrinos žievelės,
  • saujos šviežių kalendrų (galite pakeisti krapais arba petražolėmis),
  • 2 valg. š. lazdyno riešutų aliejaus (galite pakeisti kitu mėgstamu aliejumi, bet jei turite galimybę, būtinai paragaukite subtilaus riešutinio prieskonio suteikiančio šio aliejaus).
Kaip gaminti
Pievagrybius nuplaukite, išimkite kotelius ir palikite apverstus ant popierinio rankšluosčio išdžiūti.
Rikotos sūrį sumaišykite su tarkuotu parmezanu, įtarkuokite citrinos žievelę ir pagardinkite kapotomis kalendromis.
Pievagrybių kepurėles aptepkite riešutų aliejumi ir gausiai įdarykite įdaru.
Kepkite 200 laipnių orkaitėje ~ 15 minučių.
Rekomenduojame patiekti šiek tiek atvėsusius, bet ne šaltus, tuomet jie patys skaniausi.
 
pievagrybiaiužkandėlė^Instant
Rodyti daugiau žymių

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.