Čia pateikiame receptą.
Jautienos antrekoto sumuštinis su gražgarstėmis
Reikalingi produktai (2 asm.)
Jautienai:
300 g jautienos antrekoto,
druska,
pipirai,
2 v. š. alyvuogių aliejaus,
2 v. š. „Santa Maria“ „Teriyaki“ marinato.
Sumuštiniui:
2 vidutinio dydžio prancūziškų batonų,
1-2 skiltelių česnako,
2 pomidorų,
2 v. š. alyvuogių aliejaus,
100 g brinzos sūrio,
50 g gražgarsčių.
Jautieną pagardiname druska ir pipirais, alyvuogių aliejumi. Dedame kepti ant įkaitusio grilio. Kepame 3-4 minutes (žaliam - vidutiniškai žaliam kepsniui) arba iki kitos jums patinkančios vidinės temperatūros.
Baigiant kepti iš abiejų pusių patepame „Santa Maria“ „Teriyaki“ marinatu.
Prancūzišką duonelę perpjauname išilgai, įtriname aliejumi ir susmulkintu česnaku. Pakepame ant grilio, kol apskrunda.
Paskrudintą duonelę įtriname pusiau pjaustytais pomidorais, supjaustome kepsnį pailgomis juostelėmis, dedame ant duonos, tuomet – gražgarstes, paplėšytą brinzos sūrį.