Nugarinės kepsnys su traškia plutele – idėja, kai atsibosta įprastas karbonadas

2018 m. balandžio 24 d. 11:55
„Kviečiu į virtuvę“
Jei pabodo įprastas karbonadas, pamėginkite išsikepti karbonadą su avižinių dribsnių plutele. Dribsnius rinkitės greitai paruošiamus, kad iškepę neliktų labai kieti.
Daugiau nuotraukų (1)
Nugarinės kepsnys su avižinių dribsnių plutele
4 porcijoms reikės: 
  • 8 nugarinės kepsniukų,
  • 1 kiaušinio,
  • 2 v. š. avižinių dribsnių,
  • 4 v. š. miltų,
  • druskos,
  • pipirų,
  • prieskonių didkepsniui, 
  • skiltelės česnako.
Supjaustytą mėsą pagardinkite druska, pipirais, prieskoniais, smulkinta česnako skiltele. Mėsą apvoliokite miltuose, kiaušinio plakinyje ir avižiniuose dribsniuose. 
Apkepkite keptuvėje iš abiejų pusių. 
Patiekite su virtomis ir apkeptomis bulvėmis ir salotomis.
Kepsnyskiaulienos nugarinė^Instant
Rodyti daugiau žymių

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.