Lietiniai su varške ir obuoliais – šių pusryčių niekas nenorės pramiegoti

2018 m. kovo 24 d. 06:48
Lrytas.lt
Receptas
„Po įtemptos darbo savaitės savaitgalio rytas su vaikų klegesiu namuose – tikra šventė. Tad ir pusryčiai šventiški“, – receptu dalinasi „Skonio“ skaitytoja Kristina Binkienė. 
Daugiau nuotraukų (1)
Lietiniai su varške, obuoliais, ispaninio šalavijo sėklomis, pagardinti trintais raudonaisiais serbentais
Reikalingi produktai 
Lietiniams (8 vnt.):
  • 1 kiaušinio, 
  • 250 ml natūralaus pieno,
  • 300 ml vandens,
  • 200 g miltų,
  • žiupsnio druskos,
  • 1 a. š. vanilinio cukraus,
  • 1 a. š. rudojo cukraus,
  • 1 a. š. ciberžolės,
  • 2 v. š. kokosų aliejaus lietiniams kepti.
Lietinių įdarui:
  • 360 g varškės,
  • smulkiai sutrinto obuolio, 
  • 1 v. š. ispaninio šalavijo sėklų,
  • 1 a. š. cinamono, 
  • 1 v. š. rudojo cukraus.
Iškeptus įdarytus lietinius gardiname trintomis ir šaldytomis uogomis.
Skanaus!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.