Lietiniai su varške, obuoliais, ispaninio šalavijo sėklomis, pagardinti trintais raudonaisiais serbentais
Reikalingi produktai
Lietiniams (8 vnt.):
- 1 kiaušinio,
- 250 ml natūralaus pieno,
- 300 ml vandens,
- 200 g miltų,
- žiupsnio druskos,
- 1 a. š. vanilinio cukraus,
- 1 a. š. rudojo cukraus,
- 1 a. š. ciberžolės,
- 2 v. š. kokosų aliejaus lietiniams kepti.
Lietinių įdarui:
- 360 g varškės,
- smulkiai sutrinto obuolio,
- 1 v. š. ispaninio šalavijo sėklų,
- 1 a. š. cinamono,
- 1 v. š. rudojo cukraus.
Iškeptus įdarytus lietinius gardiname trintomis ir šaldytomis uogomis.
Skanaus!