Kepta česnakinė duona su sūriu – jos visada bus per mažai

2018 m. vasario 15 d. 14:34
„Kristupo Krivicko BBQ užrašai“
Receptas
Užkandis, priedas prie mėsos, sriubos ar pagrindinis patiekalas? Kaip ją patiektum, šio duonos visada bus per mažai! 
Daugiau nuotraukų (8)
Česnakinė sūrio duona
Reikalingi produktai: 
  • balta duona ar batonas,
  • įvairus sūris – čederio, brandintas čederio, mocarela, vokiškas rūkytas ir pan.,
  • sviestas, sumaišytas su pora skiltelių smulkinto česnako ir kapotomis petražolėmis. 
Kaip gaminti
Baltą duoną ar batoną įpjauname skersai ir išilgai. 
Į tarpus sudedame sviestą, po to – tarkuotus sūrius. 
Suvyniojame į foliją ir kepame 20 min.  150°C temperatūroje. 
Atidengiame foliją ir kepame dar, kol apskrunda, apie 10 min 180°C temperatūroje. 
Skanaus! 
duonareceptas^Instant
Rodyti daugiau žymių

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2025 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.