Vaišės per pusvalandį: sluoksniuotos tešlos širdelės su kumpiu ir sūriu

2018 m. vasario 14 d. 11:07
Andžela Labanauskas, „Andželikos virtuvėlė“
Receptas
Šios širdelės iš sluoksniuotos tešlos lengvai ir greitai pagaminamos, o jas pagardinti galite ir kitais mėgstamais pikantiškais ar saldžiais priedais.
Daugiau nuotraukų (1)
Sluoksniuotos tešlos širdelės su kumpiu ir sūriu
Reikalingi produktai: 
  • 1 pakuotė (275 g) sluoksniuotos tešlos, 
  • 2–3 v. š. pomidorų padažo, 
  • 100–120 g virto kumpio, 
  • tarkuoto sūrio. 
Širdelėms aptepti: 
  • 1 trynio,
  • 1 v. š. pieno. 
Apibarstyti: 
  • sezamo sėklų. 
Kaip gaminti  
Tešlą, jei šaldyta, atšildyti, išvynioti, supjaustyti į 12 juostelių (maždaug 3 cm pločio), aptepti pomidorų padažu. 
Ant kiekvienos juostelės dėti supjaustytą kumpį, pabarstyti sūriu, susukti juostelę ir, padėjus kepimo popieriumi ištiestos skardos, suformuoti širdelę. 
Kiaušinio trynį išplakti su pienu, aptepti širdeles ir apibarstyti sezamų sėklomis. 
Kepti 200 laipsnių orkaitėje apie 12-15 min. 
užkandissluoksniuota tešlareceptas
Rodyti daugiau žymių

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.