Sluoksniuotos tešlos širdelės su kumpiu ir sūriu
Reikalingi produktai:
- 1 pakuotė (275 g) sluoksniuotos tešlos,
- 2–3 v. š. pomidorų padažo,
- 100–120 g virto kumpio,
- tarkuoto sūrio.
Širdelėms aptepti:
- 1 trynio,
- 1 v. š. pieno.
Apibarstyti:
- sezamo sėklų.
Kaip gaminti
Tešlą, jei šaldyta, atšildyti, išvynioti, supjaustyti į 12 juostelių (maždaug 3 cm pločio), aptepti pomidorų padažu.
Ant kiekvienos juostelės dėti supjaustytą kumpį, pabarstyti sūriu, susukti juostelę ir, padėjus kepimo popieriumi ištiestos skardos, suformuoti širdelę.
Kiaušinio trynį išplakti su pienu, aptepti širdeles ir apibarstyti sezamų sėklomis.
Kepti 200 laipsnių orkaitėje apie 12-15 min.