Šiuos gybukus galima neštis į šventę, dovanoti kaip dovaną.
Rekomenduoju mažomis staigmenomis stebinti visus – gyvenimas taps daug spalvingesnis ir gražesnis.
Saldūs grybukai
Reikalingi produktai:
- 10 vnt. natūralių datulių,
- 1 bananas,
- 2 puodelis lukštentų saulėgrąžų,
- 2 puodeliai kokosų drožlių,
- 2 v.š. ekologiškos kakavos (naudoju natūralią, be cukraus)
Papildomai reikės kakavos kepurėlėms apvolioti, o koteliams - tvirtesnių datulių.
Gaminimas
Datules, bananą, saulėgrąžas dėti į smulintuvą su S formos peiliais ir susmulkinti iki vientisos masės. Gautą masę sumaišyti su kokosų drožlėmis.
Daryti norimo dydžio rutuliukus, juos apvolioti kakava, tada atsargiai į vidurį įstatyti datulę.
Pagamintus grybukus dėti į šaldytuvą kelioms valandoms, kad sutvirtėtų (nors galima valgyti ir iš karto).
Skanaus!