Saldūs grybukai vos iš 5 natūralių produktų

2018 m. sausio 12 d. 14:36
„Vegan Pipiras“
Šie grybukai yra ypatingi – juos gali valgyti ir įvairaus amžiaus vaikai, ir saldumynus mėgstantys suaugusieji. Juose nėra rafinuoto cukraus, tačiau jie ypač saldūs ir lengvai pagaminami. 
Daugiau nuotraukų (1)
Šiuos gybukus galima neštis į šventę, dovanoti kaip dovaną. 
Rekomenduoju mažomis staigmenomis stebinti visus – gyvenimas taps daug spalvingesnis ir gražesnis.
Saldūs grybukai  
Reikalingi produktai:
  • 10 vnt. natūralių datulių,
  • 1 bananas,
  • 2 puodelis lukštentų saulėgrąžų,
  • 2 puodeliai kokosų drožlių,
  • 2 v.š. ekologiškos kakavos (naudoju natūralią, be cukraus)
Papildomai reikės kakavos kepurėlėms apvolioti, o koteliams - tvirtesnių datulių.
Gaminimas
Datules, bananą, saulėgrąžas dėti į smulintuvą su S formos peiliais ir susmulkinti iki vientisos masės. Gautą masę sumaišyti su kokosų drožlėmis. 
Daryti norimo dydžio rutuliukus, juos apvolioti kakava, tada atsargiai  į vidurį įstatyti datulę. 
Pagamintus grybukus dėti į šaldytuvą kelioms valandoms, kad sutvirtėtų (nors galima valgyti ir iš karto).
Skanaus!
grybukaireceptas^Instant
Rodyti daugiau žymių

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.