Paprasti, bet itin minkšti keksiukai su braškėmis

2017 m. lapkričio 23 d. 13:23
Loreta Grigalevičienė, „Loretos išbandyti receptai“
Jeigu vasarą užsišaldėte braškių, jos puikiai tiks šiems keksiukams. Taip pat jiems tiks ir bet kokios kitos šviežios ar šaldytos uogos. Tad išbandykite!
Daugiau nuotraukų (1)
Minkštučiai keksiukai su braškėmis
Reikės:
  • 140 g sviesto,
  • 200 g miltų,
  • 1 v. š. su kaupu graikiško jogurto(galima ir kitokio),
  • 1 stiklinės cukraus,
  • 1 a. š. su kaupu kepimo miltelių,
  • 3 kiaušinių,
  • mažo žiupsnelio druskos,
  • 12 vnt. nedidelių braškių (aš naudojau šaldytas).
Gaminame
Orkaitę įkaitinti iki 180 laipsnių.
Kambario temperatūros sviestą išmaišyti su cukrumi ir druska, įmušti kiaušinius, dėti jogurtą ir viską išmaišyti.
Įsijoti miltus, sumaišytus su kepimo milteliais, viską gerai išmaišyti iki vientisos masės. 
Dėti tešlos į kepimo formeles, į tešlos vidų dėti po vieną uogą. 
Dėti į įkaitintą orkaitę ir kepti maždaug 25 min.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.