Karšti sumuštiniai su tunu liks gardūs net atvėsę

2017 m. lapkričio 21 d. 08:11
Edita Zubrickaitė, „Oditėlės blogas“
Šie sumuštiniai gali būtų patiekti tiek šilti, tiek šalti. Tad galėsite mėgautis vėlyvais pusryčiais arba įsidėti į užkandžių dėžutę.
Daugiau nuotraukų (1)
Karšti sumuštiniai su tunu
Reikės:
  • 9 batono riekelių;
  • 110 g tuno su aliejumi;
  • 150 g tarkuoto fermentinio sūrio;
  • 2 marinuotų agurkų;
  • 2-3 a. š. majonezo;
  • žiupsnelio pjaustytų petražolių ir svogūnų laiškų;
  • maltų juodųjų pipirų.
Kaip gaminti
Nuo tuno nupilkite aliejų. 
Į dubenį sudekite tuną, tarkuotą fermentinį sūrį, smulkiais kubeliais pjaustytus marinuotus agurkus, majonezą, petražoles, svogūnų laiškus, pagardinkite maltais juodaisiais pipirais ir viską gerai išmaišykite.
Kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi. Išdėliokite batono riekeles ir uždėkite paruošto mišinio. 
Kepkite 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje tol, kol gražiai apskrus.
Skanaus!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2025 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.