Kokosiniai triufeliai – skanus ir stalą puošiantis desertas

2017 m. rugsėjo 26 d. 14:04
Emilija Miliauskė, „Kuras kūnui“
Šis ypatingas žaliavalgiškas desertas, kurio nereikia kepti, tiks bet kuria proga.
Daugiau nuotraukų (1)
Tai ne tik skanūs, bet ir puikiai stalą papuošiantys triufeliai.
Kokosiniai triufeliai
Ingredientai (iš nurodyti kiekio išeis 10-12 triufelių):
  • 70 g kokosų drožlių,
  • 50 g džiovintų datulių (mirkytų 80 laipsnių vandenyje 5-8 min),
  • 30 g žemės riešutų sviesto,
  • 5 ml agavų sirupo,
  • vieno kokoso pieno,
  • žiupsnelio druskos.
Gaminame
1. Visus ingredientus sutrinti iki vientisos masės. Jei masė per tiršta – įpilti šiek tiek kokosų arba sojų pieno.
2. Formuoti apvalius rutuliukus-triufelius.
3. Apvolioti kokoso drožlėse.
4. Dėti į šaldytuvą 1-2 valandoms (nekantriausiems šį žingsnį galima praleisti).
Skanaudami nepamirškite, jog žaliavalgiškuose desertuose yra nemažai kalorijų, tad vienas-du triufeliai per dieną turėtų būti pakankama norma ir pasmaguriauti, ir nepriaugti svorio.
Šiuos triufelius šaldytuve galima laikyti 3-4 dienas.
desertaskokosaitriufeliai
Rodyti daugiau žymių

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.