6 rožytėms reikės:
- 1 pakelio (275 g) sluoksniuotos bemielės tešlos (mano tešla buvo nešaldyta, bet tinka, žinoma, ir šaldyta)
- 6 didelio skersmens plonų riekelių virto kumpio (mažesnės irgi tinka, tik tada jas supjaustykite ne į 4 dalis, o pusiau)
- tarkuoto sūrio
- pomidorų padažo.
Gaminimo eiga:
Tešlą išvyniokite ir supjaustykite vertikaliai į 6 lygias juostas.
Kumpio riekeles padalinkite į 4 dalis.
Ant kiekvienos tešlos juostelės užtepkite pomidorų padažo, išdėliokite kumpį, pabarstykite sūriu iki juostelės vidurio, kad apačioje liktų laisvos tešlos (kaiip nuotraukoje).
Likusią tešlą užlenkite ir susukite į suktinuką.
Sudėkite pyragėlius į silikonines kekiukų formeles. Jos yra geriausios, nes tešla neprilimpa ir nereikia niekuo sutepti.
Kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 15–20 min.
Skanaus!
Šaltinis – „Andželikos virtuvėlė“.