Orkaitėje kepti varškėčiai. Šeima juos įvertino puikiai

2017 m. liepos 16 d. 09:47
Odeta Kudopčenkienė, „Samčio užrašai“
Receptas
Varškę mėgstu, galėčiau ją valgyti keletą kartų per savaitę. Nesvarbu, ar tai būtų virtiniai su varške, varškės pyragas ar tiesiog varškėčiai.
Daugiau nuotraukų (2)
Šį kartą dalinuosi puikiu varškėčių receptu, kurį kažkada radusi internete užsirašiau į savo užrašų knygelę ir tik šiandien sugebėjau išbandyti.
Mano maisto kritikas įvertino puikiai.
Šis receptas turėtų patikti tiems, kurie nenori stovėti prie viryklės.
Orkaitėje kepti varškėčiai
Reikalingi produktai:
  • 400 g varškės,
  • 2 kiaušiniai,
  • 300 g miltų,
  • 1 šaukštelis kepimo miltelių,
  • 2 šaukštai cukraus,
  • žiupsnelis druskos,
  • džiūvėsėlių varškėčiams apvolioti.
Kaip gaminti
Varškę sumaišykite su kiaušiniais, cukrumi. Berkite miltus, kepimo miltelius ir druską, suminkykite masę.
Drėgnomis rankomis formuokite rutuliukus ir apvoliokite džiūvėsėliuose.
Dėkite į skardą, kurioje patiesta kepimo popieriaus ir šiek tiek paspauskite.
Kepkite apie 20 min. 200 laipsnių orkaitėje.
Valgykite su grietine arba uogiene.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.