Ši diena jau čia.
Ir kodėl aš jos anksčiau neišbandžiau? Klaida ištaisyta.
Ši sriuba mano skonio receptoriams puiki.
Trinta burokėlių sriuba
Reikalingi produktai:
- 500 ml stiklainis marinuotų burokėlių,
- 1 svogūnas,
- 3 česnakų skiltelės,
- 1 l vištienos sultinio,
- 3 bulvės,
- kelios šakelės džiovintų čiobrelių,
- druska,
- malti pipirai,
- alyvuogių aliejus.
Kaip gaminti
Į keptuvę įpilkite aliejaus ir apkepinkite smulkintus svogūnus ir česnakus.
Berkite marinuotus burokėlius (skystį atidėkite) ir apkepinkite.
Pilkite sultinį į puodą, jam užvirus sudėkite smulkintas bulves ir apvirkite. Kai bulvės suminkštės, sudėkite keptuvės turinį, berkite prieskonius, čiobrelius.
Pavirkite kelias minutes ir sutrinkite.
Pagardinti galima grietine.