Trinta burokėlių sriuba. Ir kodėl neišbandžiau anksčiau?

2017 m. liepos 12 d. 11:05
Odeta Kudopčenkienė, „Samčio užrašai“
Receptas
Kažkada su uošviu kalbėjomės apie mėgstamas sriubas, ir jis papasakojo, kaip jo sesuo ruošia burokėlių sriubą. Skambėjo skaniai. Tad prižadėjau sau, kad būtinai išbandysiu.
Daugiau nuotraukų (1)
Ši diena jau čia.
Ir kodėl aš jos anksčiau neišbandžiau? Klaida ištaisyta.
Ši sriuba mano skonio receptoriams puiki. 
Trinta burokėlių sriuba
Reikalingi produktai:
  • 500 ml stiklainis marinuotų burokėlių,
  • 1 svogūnas,
  • 3 česnakų skiltelės,
  • 1 l vištienos sultinio,
  • 3 bulvės,
  • kelios šakelės džiovintų čiobrelių,
  • druska,
  • malti pipirai,
  • alyvuogių aliejus.
Kaip gaminti
Į keptuvę įpilkite aliejaus ir apkepinkite smulkintus svogūnus ir česnakus.
Berkite marinuotus burokėlius (skystį atidėkite) ir apkepinkite.
Pilkite sultinį į puodą, jam užvirus sudėkite smulkintas bulves ir apvirkite. Kai bulvės suminkštės, sudėkite keptuvės turinį, berkite prieskonius, čiobrelius.
Pavirkite kelias minutes ir sutrinkite.
Pagardinti galima grietine.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.