Skrebučiai su mangu ir rikota sužavės visus gurmanus

2017 m. birželio 29 d. 12:15
Lrytas.lt
Šiuo receptu pasidalino Palangoje gyvenantys verslininkai Ingryda ir Ignas Grušniai.
Daugiau nuotraukų (3)
Restoraną „Onorė“ atidariusi pora yra gurmanai, jiems patinka ragauti ir atrasti naujus skonius. Jų dukrelė Gabija drąsiai ragauja sraigių, jūros gėrybių, alyvuogių ir kitų gurmaniškų produktų.
Tačiau Ingryda ir Ignas neslepia – namų virtuvėje gamina tik tai, kas neatima daug laiko. 
Tokie ir yra šie skrebučiai: nereikalaujantys daug pastangų ar produktų, tačiau skonių derme nustebinsiantys kiekvieną maisto žinovą. 
Išbandykite ir jūs – nenusivilsite.
Skrebučiai su marinuotais mangais
Reikės:
  • čiabatos,
  • kreminės rikotos,
  • mango,
  • alyvuogių aliejaus,
  • druskos, pipirų,
  • šviežių mėtų.
Pirmiausia užmarinuokite mangą. Supjaustykite vaisių kuo plonesnėmis juostelėmis (tai paprasta padaryti daržovių skustuku) ir apipilkite aliejumi, druska ir pipirais, palaikykite keletą minučių. 
Duoną supjaustykite riekutėmis ir apkepkite sausoje arba sviestu, aliejumi suvilgytoje keptuvėje iš abiejų pusių. Užtepkite rikotos ir uždėkite marinuoto mango juostelių.
Pagardinkite mėtų lapeliais arba kapotomis mėtomis. 
brusketareceptasrikota
Rodyti daugiau žymių

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.