Jį galite kepti su bet kokiais mėgstamais vaisiais – obuoliais, kriaušėmis, persikais ar net kiviais.
Receptu pasidalino „Loretos išbandyti receptai“
Biskvitinis pyragas
Reikalingi produktai:
- 1 stiklinė cukraus,
- 1 stiklinė miltų,
- 0,5 a. š. citinos rūgštelės,
- 5 kiaušiniai,
- 2 v. š. vanilinio cukraus,
- mėgstamų vaisių (obuolių, slyvų, abrikosų, persikų, kivių ir pan.).
Į kiaušinius berti cukrų, plakti 10 min. mikseriu, berti rūgštelę, vanilinį cukrų, išmaišyti.
Berti miltus po truputį vis maišant (maišyti šaukštu iš apačios į viršų, iki vientisos masės).
Pilti į kepimo indą išteptą sviestu,ant viršaus dėti savo mėgstamus pjaustytus vaisius.
Dėti į įkaitintą orkaitę (180 laipsnių) ir kepti 30 min.
Šaltinis „Loretos išbandyti receptai“