Kitokie blyneliai. Trys priežastys, kodėl verta jų išsikepti

2017 m. gegužės 6 d. 09:54
Audronė Zemenskienė, „Gamink su Audrone“
Receptas
Prikepiau labai skanių blynelių – ne miltinių ar bulvinių. O iš kuskuso kruopų. 
Daugiau nuotraukų (1)
Greita. Skanu. Lengvai paruošiama.
Trys „už“, todėl manau, kad verta ir jums išmėginti šį receptą.
Kuskuso blyneliai
Reikės: 
  • 1 st.sultinio (gali būti ir vanduo),
  • 0.5 st.kuskuso,
  • 1 kiaušinio,
  • 2 v. š. miltų,
  • krapų ar petražolių,
  • druskos,
  • aliejaus kepimui.
Kuskuso kruopas užpyliau verdančiu sultiniu ir uždengusi palaikiau 10 min. (šiaip užtenka ir 5 min.).
Į išbrinkusį ir atvėsusį kuskusą įmušiau kiaušinį, įbėriau miltus, smulkintus krapus, druskos ir išmaišiau.
Iš paruoštos masės, vos drėgnomis rankomis formavau blynelius ir juos kepiau keptuvėje su trupučiu aliejaus, kol gražiai apkepė iš abiejų pusių.
Blynelius valgėme su daržovėmis.
blyneliaireceptaskuskusas
Rodyti daugiau žymių

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.