Moliūgų salotos su saulėgrąžomis: kad akys žvilgėtų, o oda spindėtų

2017 m. kovo 10 d. 08:02
Skaidra Kordušienė, „Daigintos mintys“
Receptas
Kad akys žvilgėtų, o oda spindėtų, pasigaminkite sviestinio moliūgo salotų su daigintomis saulėgrąžomis ir saulėgrąžų daigais. Nuostabus derinys! Trašku, sodru ir kartu labai švelnu.
Daugiau nuotraukų (3)
Lėkštelė salotų, ir gausite visą vitaminų A bei E rekomenduojamą paros normą. Beje, saulėgrąžų susidaiginti ar daigų užsiauginti galite patys tiesiog ant palangės!
Sviestinio moliūgo salotos su daigintomis saulėgrąžomis ir saulėgrąžų daigais
Reikės:
  • 300 g sviestinio moliūgo;
  • 1 saujos daigintų saulėgrąžų sėklų;
  • 1 saujos saulėgrąžų daigų;
  • 2 š. ryžių acto;
  • druskos;
  • 1 nedidelio šaukštelio medaus;
  • šlakelio nerafinuoto saulėgrąžų aliejaus.
Kaip gaminti
Sviestinį moliūgą sutarkuokite plonai kaip morkas korėjietiškoms salotoms.
Į indelį sudėkite druską, medų, acto ir gerai išmaišę supilkite ant moliūgų tarkių.
Viską gerai permaišykite ir palikite 10-15 minučių. Galiausiai suberkite saulėgrąžas ir jų daigus bei įpilkite aliejaus. Skanaus!
salotosreceptassaulėgrąžų daigai
Rodyti daugiau žymių

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.