Beprotiškai skanūs ir greitai pagaminami trapūs žagarėliai

2017 m. vasario 17 d. 08:17
Odeta Kudopčenkienė, „Samčio užrašai“
Receptas
Šie žagarėliai greitai pagaminami, tik į tešlą berkite daugiau miltų nei parašyta recepte, nes man kočiojant kartais lipo, teko dėti daugiau miltų. Be proto skanūs, saldumo netrūko ir tikrai užteko tų 2 šaukštų cukraus pudros.
Daugiau nuotraukų (1)
Mano žagarėliai tokie labiau apsimetėliai, nes aš jų neišnėriau per skylutes, bet jūs išnerkite – bus gražesni.
Trapūs žagarėliai
Reikės:
  • 250 g kvietinių miltų,
  • 15 g kambario temperatūros sviesto,
  • 2 šaukštų cukraus pudros,
  • 4 kiaušinio trynių,
  • 2 kiaušinių,
  • 1 šaukšto pieno.
Kaip gaminti
Šia tešlą reikia maišyti maišytuvu, o ne minkyti rankomis.
Į maišytuvą sudėkite visus produktus ir maišykite apie 3 min.
Stalą pabarstykite miltais, tešlą iškočiokite labai plonai, supjaustykite juostelėmis.
Į keptuvę pilkite aliejaus ir kepkite žagarėlius iki auksinės spalvos.
Atvėsintus apiberkite cukraus pudra.
žagarėliaireceptasdesertas
Rodyti daugiau žymių

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.