Avižinių dribsnių ir bananų blyneliai: skanu, sotu ir sveika

2017 m. vasario 10 d. 06:20
Edita Zubrickaitė, „Oditėlės blogas“
Receptas
Pasmaližiaukime šį kartą sveikiau ir vietoj įprastinių miltų naudokime avižinius dribsnius. Turiu pasakyti, kad labai skanūs ir sotūs blyneliai.
Daugiau nuotraukų (1)
Avižinių dribsnių ir bananų blyneliai
7 blyneliams reikės:
  • 60 g avižinių dribsnių;
  • 4 kiaušinių;
  • 2 bananų;
  • 2 v. š. aliejaus ar sviesto (naudojau „ghee“ sviestą);
  • 0,5 a. š. kepimo miltelių,
  • mėgstamų uogų, vaisių, skysto medaus ar klevų, agavų sirupo.
Kaip gaminti
Avižinius dribsnius trintuvu (blenderiu) sumalkite iki miltų ir suberkite į dubenį.
Tada sudėkite nuluptus bananus, įmuškite kiaušinius ir vėl viską sumalkite.
Gautą masę supilkite į dubenį, suberkite kepimo miltelius ir viską gerai išmaišykite ir iškepkite blynelius (dėjau po 3 v. š. masės).
Blynelius pagardinkite mėgstamomis uogomis, vaisiais ir apšlakstykite medumi, klevų ar agavo sirupu.
Skanaus!
P. S. Blyneliams skirtus ingredientus galima sudėti į blenderį ir viską sumalti iš karto.
blyneliaičirviniai blynaireceptas
Rodyti daugiau žymių

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.