Avižinių dribsnių ir bananų blyneliai
7 blyneliams reikės:
- 60 g avižinių dribsnių;
- 4 kiaušinių;
- 2 bananų;
- 2 v. š. aliejaus ar sviesto (naudojau „ghee“ sviestą);
- 0,5 a. š. kepimo miltelių,
- mėgstamų uogų, vaisių, skysto medaus ar klevų, agavų sirupo.
Kaip gaminti
Avižinius dribsnius trintuvu (blenderiu) sumalkite iki miltų ir suberkite į dubenį.
Tada sudėkite nuluptus bananus, įmuškite kiaušinius ir vėl viską sumalkite.
Gautą masę supilkite į dubenį, suberkite kepimo miltelius ir viską gerai išmaišykite ir iškepkite blynelius (dėjau po 3 v. š. masės).
Blynelius pagardinkite mėgstamomis uogomis, vaisiais ir apšlakstykite medumi, klevų ar agavo sirupu.
Skanaus!
P. S. Blyneliams skirtus ingredientus galima sudėti į blenderį ir viską sumalti iš karto.
Šaltinis – „Oditėlės blogas“