Lengvas ne tik dėl skonio, bet ir tuo, kad pagaminti jį paprasta.
Jogurtinis tortas
Reikalingi produktai:
- 900 g jogurto (kokio tik norite),
- skardinė sutirštinto pieno,
- 50 g želatinos,
- 0,5 citrinos sulčių,
- 3 puselės konservuotų persikų,
- 2 pakeliai sausainių.
Želatiną išbrinkinkite vandenyje.
Jogurtą kartu su kondensuotu pienu ir citrinos sultimis lengvai išplakite. Sudėkite smulkintus persikus.
Išbrinkintą želatiną įstatę į karšto vandens vonelę ištirpinkite ir atvėsinkite iki kambario temperatūros. Supilkite į jogurto masę ir gerai išplakite.
Sausainius nelabai smulkiai sulaužykite ir sudėkite į jogurto masę, išmaišykite.
Visą šią masę supilkite į tortinę ir dėkite į šaldytuvą visai nakčiai.
Puoškite pagal fantaziją.
Šaltinis – „Samčio užrašai“.