Spagečiai su sūriu ir česnakais. Jų neįmanoma atsivalgyti

2017 m. sausio 23 d. 12:30
Edita Zubrickaitė, „Oditėlės blogas“
Jei atvirai, tai jau antra diena neatsivalgau šių makaronų. Kepti česnakai ir parmezano sūris suteikia ypatingą skonį. Rimtai! Be to, ir pagaminsite labai greitai.
Daugiau nuotraukų (2)
Spagečiai su sūriu česnakais
4 porcijoms reikės:
  • 400 g spagečių;
  • 8-10 česnako skiltelių;
  • 5-6 v.š. alyvuogių aliejaus;
  • žiupsnelio grūstų aitriųjų paprikų;
  • saujelės šviežių pjaustytų petražolių;
  • 50 g tarkuoto parmezano sūrio;
  • druskos.
1. Spagečius išvirkite pagal nurodymus ant pakelio, nukoškite ir sudėkite atgal į puodą. Pasilikite šiek tiek makaronų nuoviro.
2. Keptuvėje įkaitinkite alyvuogių aliejų (imkite mažesnę keptuvę, kad dugnas būtų padengtas aliejumi). Sudėkite plonais griežinėliais pjaustytas česnako skilteles ir kepkite tol, kol griežinėliai gražiais apskrus. Suberkite aitriąsias paprikas, permaišykite.
3. Keptuvės turinį supilkite ant makaronų, sudėkite pjaustytas petražoles, suberkite parmezano sūrį, įpilkite šlakelį makaronų nuoviro, pagardinkite druska ir viską gerai išmaišykite.
4. Patiekiant ant viršaus užtarkuokite dar šiek tiek parmezano sūrio.
Skanaus!
spagečiaimakaronaičesnakas
Rodyti daugiau žymių

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.