Užkepėlė mėgstantiems žuvį. Kas gamino, tiems patiko

2017 m. sausio 21 d. 11:47
Audronė Zemenskienė, „Gamink su Audrone“
Mėgstantiems žuvį – žuvies užkepėlė.
Daugiau nuotraukų (4)
Paruošti nesudėtinga, o ir laiko virtuvėje daug nesugaišite.
Užkepėlę galima gaminti su bet kokia žuvies ar lašišos filė.
Reikės:
  • 400 g jūros lydekos filė;
  • 4 bulvių;
  • 2 pomidorų;
  • 100 g tarkuoto fermentinio sūrio;
  • majonezo;
  • smulkintų krapų;
  • griežinėliais pjaustyto svogūno;
  • žuvies prieskonių;
  • maltų juodų pipirų;
  • žiupsnelio druskos;
  • aliejaus.
Kepimo formą gausiau sutepiau aliejumi ir sudėjau griežinėliais pjaustytas bulves, jas pagardinau druska ir bulvių prieskoniais.
Ant viršaus sudėjau griežinėliais pjaustytus pomidorus ir svogūnus.
Lydekos file pagardinau žuvies prieskoniais, druska, maltais juodais pipirais ir sudėjau ant viršaus, t.y. svogūnų ir pomidorų.
Žuvies gabaliukus aptepiau majonezu ir užbėriau tarkuoto sūrio su smulkintais krapais.
Kepiau orkaitėje 200 laipsnių temperatūroje 30 – 35 min.
Skanaus!
žuvisžuvies filėužkepėlė
Rodyti daugiau žymių

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.