Gardi ir aromatinga kalakutiena su džiovintais vaisiais ir medumi

2016 m. gruodžio 27 d. 11:59
Paukštiena puikiai dera su džiovintais vaisiais, o štai šis kalakutienos kepsnys, kurį šventėms iškepė mūsų skaitytoja Irutė iš Druskininkų, pagardintas dar ir medumi bei citrina. 
Daugiau nuotraukų (1)
Šį recepą ji atsiuntė konkursui „Mano gardžiausias švenčių patiekalas“. 
Kepta kalakutiena su džiovintais vaisiais
Reikalingi produktai:
  • kalakuto krūtinėlė,
  • džiovinti vaisiai – abrikosai, persikai,
  • česnakas,
  • juodieji pipirai,
  • druska,
  • prieskoniai paukštienai,
  • medus,
  • citrinos sultys.
Pasigaminame marinatą iš citrinų sulčių, medaus, išspaustų česnakų bei prieskonių ir ištriname juo kalakuto krūtinėlę. Paliekame bent 2 valandoms pasimarinuoti.
Į krūtinėlės vidų prikemšame džiovintų vaisių.
Kepame apie 30 -40 min. 200 laipsnių temperatūroje.
Patiekiame su mėgstamu garnyru.
Skanaus!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.