Eglutė iš sluoksniuotos tešlos: stebėtinai lengva ir labai skanu

2016 m. gruodžio 15 d. 09:32
Ernesta Videikienė (bakingsecrets.lt)
Lengvas, bet stebėtinai skanus kepinys – Kalėdinė eglutė.
Daugiau nuotraukų (1)
Reikalingi vos keli produktai, laiko sugaišite nedaug, o rezultatas ir akiai gražus, ir skrandžiui malonus.
Jei norite didesnės eglutės, imkite dvi pakuotes sluoksniuotos tešlos ir dvigubai kremo.
Kalėdinė „Nutella“ eglutė
Reikalingi produktai:
1 pakuotė (375 g) sluoksniuotos bemielės tešlos;
2-3 šaukštai „Nutella“ kremo.
Aptepti reikės 1 plakto kiaušinio.
Pabarstymui – cukraus pudros.
Žemiau rasite aprašymą, kaip gaminti šią eglutę, o vaizdo siužetą žiūrėkite čia: 
Gaminimo eiga
Orkaitę įkaitinkite iki 180 laipsnių.
Tešlą truputį pakočiokite, padalinkite į dvi dalis.
Ant vienos tešlos dalies užtepkite „Nutella“ kremo. Uždenkite kita tešlos dalimi.
Išpjaukite eglutės formą, šonus supjaustykite plonomis juostelėmis. Vėliau juosteles susukite. Iš tešlos likučių išspauskite žvaigždutę.
Tešlą aptepkite plaktu kiaušiniu, ant viršūnės priklijuokite žvaigždutę.
Kepkite 20 minučių.
Apibarstykite cukraus pudra.
Šaltinis – „Baking Secrets“
eglutėsluoksniuota tešlakepinys
Rodyti daugiau žymių

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.