Reikalingi vos keli produktai, laiko sugaišite nedaug, o rezultatas ir akiai gražus, ir skrandžiui malonus.
Jei norite didesnės eglutės, imkite dvi pakuotes sluoksniuotos tešlos ir dvigubai kremo.
Kalėdinė „Nutella“ eglutė
Reikalingi produktai:
1 pakuotė (375 g) sluoksniuotos bemielės tešlos;
2-3 šaukštai „Nutella“ kremo.
Aptepti reikės 1 plakto kiaušinio.
Pabarstymui – cukraus pudros.
Žemiau rasite aprašymą, kaip gaminti šią eglutę, o vaizdo siužetą žiūrėkite čia:
Gaminimo eiga
Orkaitę įkaitinkite iki 180 laipsnių.
Tešlą truputį pakočiokite, padalinkite į dvi dalis.
Ant vienos tešlos dalies užtepkite „Nutella“ kremo. Uždenkite kita tešlos dalimi.
Išpjaukite eglutės formą, šonus supjaustykite plonomis juostelėmis. Vėliau juosteles susukite.
Iš tešlos likučių išspauskite žvaigždutę.
Tešlą aptepkite plaktu kiaušiniu, ant viršūnės priklijuokite žvaigždutę.
Kepkite 20 minučių.
Apibarstykite cukraus pudra.
Šaltinis – „Baking Secrets“