Nuostabaus skonio karališka silkė verta vietos ant Kūčių stalo

2018 m. gruodžio 18 d. 22:54
Lrytas.lt
„Nuostabaus skonio karališka silkė. Tikrai verta vietos ant Kūčių stalo“, – tikina mūsų skaitytoja Diana Bružinskaitė, atsiuntusi šį receptą.
Daugiau nuotraukų (1)
Karališka silkė
Reikės:
  • 5 kivių;
  • 2 porų;
  • 0,5 stiklinės saulėgrąžų;
  • 1 stiklinės graikinių riešutų;
  • 2 pakelių silkių išklotinės.
Gaminimo eiga
1. Saulėgrąžas ir graikinius riešutus pakepiname keptuvėje.
2. Kivius, porus ir silkę supjaustome.
3. Dedame į lėkštę silkę, pabarstome kepintais riešutais ir saulėgrąžomis, tada sudedame porus ir kivius.
4. Viską pagardiname alyvuogių aliejumi.
Skanaus!
Turinys pirmą kartą publikuotas 2016 metų gruodžio 8 dieną.
silkėreceptas^Instant
Rodyti daugiau žymių

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.