Šie smagūs pikantiški raudonviršiai, kurių receptu pasidalijo Odeta Kudopčenkienė, neabejotinai trauks susėdusių už šventinio stalo žvilgsnius, o rankos taip ir tiesis link jų.
Tad siūlome jų paragauti.
Raudonviršiai
Ingredientai:
- 2 virti kiaušiniai;
- 50 g tarkuoto fermentinio sūrio;
- 2 skiltelės česnako;
- 1 rūkyta vištienos blauzdelė;
- 2 šaukštai neriebaus majonezo;
- 0,5 ilgavaisiaus agurko;
- keli vyšniniai pomidorai.
Kiaušinius, sūrį, česnaką sutarkuoti burokine tarka. Vištieną susmulkinti.
Viską sudėti į dubenį, dėti majonezo ir gerai išmaišyti. Jei trūksta prieskonių, įberkite pipirų.
Sudrėkinkite rankas su vandeniu ir darykite vieno kąsnio kamuoliukus. Juos dėkite ant agurko riekučių (storesniu), ant viršaus dėkite per pusę perpjauto vyšninio pomidoro.